romeoemin Admin
Mesaj Sayısı : 478 Nerden : mezardan İş/Hobiler : kalp-kırıcı Lakap : Aragon-pc Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: DuYdUn Mu...? Ptsi Tem. 14, 2008 11:02 am | |
| Bahar ertesinde,temmuz sıcağında. Sırılsıklam uyandın mı uykularından ? Büyük mavide yıkandın mı hiç, martılar üzerinde gölge yaparken ? Sımsıcak kumsalda yürüdün mü yalınayak? Yosunlara dokundun mu, çektin mi içine iyotlu havayı sen? Sen, hiç ben koktun mu?
Yaz ertesinde, sağanaklar altında kaldın mı ? son yazda, dökülen yapraklar gibi saçların ellerinde, sarı-kırmızı-ebruli hazanlarda darmadağın oldun mu? Poyrazında üşüdün mü? Gördün mü kırlangıçların göçünü? Terk edilişleri yaşadın mı? Yandı mı gözlerin dağlara basmış sisten? Soluksuz kaldın mı ? Sen hazanda hiç, ben koktun mu?
Sarındın mı yıpranmış soluk renkli hırkana? Hazan ertesi, üşüdü mü yüreğin,burnunun ucu gibi ? Çözülmez don tutmuş yürekler, harlı odun ateşlerinde. Genzin yanar sıcağın kimyasından. İçerin kor olur ellerin ısınmadan.
Düşerim aşka,işte o zaman. Ben sen kokarım kavrulduğumda. Tüm benliğim sen olur. Duydun mu? | |
|