romeoemin Admin
Mesaj Sayısı : 478 Nerden : mezardan İş/Hobiler : kalp-kırıcı Lakap : Aragon-pc Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: LEBBEYK LEBBEYK NİDASIYLA C.tesi Tem. 12, 2008 4:06 pm | |
|
İzarıyla ridâsıyla Ya Rab! Bak şu kullarına Lebbeyk lebbeyk nidâsıyla, Çıktılar hac yollarına
Kabe’ye yönelmiş yüzler Orda birleşecek cüzler Arşı titretecek sözler, Lebbeyk lebbeyk nidasıyla
Sen ki,ey Mescid-i Haram! Kokun gelir buram buram Uçan kuştan seni soram, Lebbeyk lebbeyk nidasıyla
Suyu insan olan seller Hüda’ya açılmış eller Allah’ı zikreder diller, Lebbeyk lebbeyk nidasıyla
Kulların eğik başları, Nefse karşı savaşları Günah yıkar göz yaşları, Lebbeyk lebbeyk nidasıyla
Bir manzara ki,şahane Beytullah bir şifahane Hacılar olmuş pervane, Lebbeyk lebbeyk nidasıyla
Boşa gider mi emekler Kullar affolmayı bekler Hakka ulaşır dilekler, Lebbeyk lebbeyk nidasıyla
Hak aşkıyla coşanları Bin merhale aşanları Gör Safa’da koşanları, Lebbeyk lebbeyk nidasıyla
Hisler bir bir kabarıyor Gözler maziyi tarıyor Canlar cananı arıyor, Lebbeyk lebbeyk nidasıyla
Gezerken Hira dağını Yaşar sahabe çağını Arz eder Cennet bağını Lebbeyk lebbeyk nidasıyla
Siyah taşa yüz sürerler Günah defterin dürerler Ağlayıp tevbe ederler Lebbeyk lebbeyk nidasıyla
Nice mü’mini gör tanı, Kalbi Hak diye atanı Taşlıyor melun şeytanı, Lebbeyk lebbeyk nidasıyla
Bir meltem gibi eserler Her kötülüğe küserler Hak için kurban keserler, Lebbeyk lebbeyk nidasıyla
Olmasın şöhretim,şanım Günahkarım,hem pişmanım Gelsem sana Rasül-i zîşanım, Lebbeyk lebbeyk nidasıyla
Ya Rasül!Sana varan da Ravza-i mutahharanda Şefaat deyip duran da, Lebbeyk lebbeyk nidasıyla
İman çok şeyin ilacı Gidiş güzel ,dönüş acı Nice insan oldu hacı, Lebbeyk lebbeyk nidasıyla
Ne kadar şükredilse az Yesrib’de kırk vakit namaz Bu yoculuk ne büyük haz, Lebbeyk lebbeyk nidasıyla
Yalvarıyorum ben sana Lütfet rabbim Haccı bana Dua edem kana kana, Lebbeyk lebbeyk nidasıyla
Ya Rab!Tutuver kollarından Razı ol hacı kullarından Dönecekler hac yollarından, Lebbeyk lebbeyk nidasıyla
| |
|