romeoemin Admin
Mesaj Sayısı : 478 Nerden : mezardan İş/Hobiler : kalp-kırıcı Lakap : Aragon-pc Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: YA MUHAMMED DİYE DİYE C.tesi Tem. 12, 2008 4:03 pm | |
| Sular gibi çağlıyorum, Ye Muhammed diye diye Hasretine ağlıyorum, Ya MUHAMMED diye diye
Kul tacını taşıyorum, Hep sevginle yaşıyorum Bin merhale aşıyorum, Ya MUHAMMED diye diye
Kurtuluşu sende gördüm, Düştüm ardına iz sürdüm, Şerrin defterini dürdüm, Ya MUHAMMED diye diye
Hakka aciz bir kul oldum, Aşkınla sarardım soldum, Şu hayatta huzur buldum, Ya MUHAMMED diye diye
Hak mizanını koyunca, Ümmetim sesin duyunca, Koştum bir ömür boyunca, Ya MUHAMMED diye diye
Kalem olsaydım elinde, Kelam olsaydım dilinde, Yüzem ümmetin gölünde Ya MUHAMMED diye diye
Hakka davet şu ezanda, İşim yok şüphede zan’da, Hesabım versem mizanda, Ya MUHAMMED diye diye
Vazgeçtim dünya süsünden, Ayrılmam Hak ölçüsünden, Geçsem sırat köprüsünden, Ya MUHAMMED diye diye
Ya Rab! Acı bu kuluna, Dileğim var, arz oluna Lütfen çıkam Hac yoluna, Ya MUHAMMED diye diye
Her kul bilir kemalini, Mahşerde yüce halini, Seyretsem gül cemalini, Ya MUHAMMED diye diye
Lügattan dert siliyorum, Derman sende biliyorum, Şefaatın diliyorum, YA MUHAMMED DİYE DİYE | |
|