sevdam.benimforum.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sevdam.benimforum.biz

romeoemin

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» HERKES BİZİ GÖRECEK
Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım Icon_minitimeSalı Tem. 29, 2008 10:07 am tarafından romeoemin

» FENER'DEN DACOURT BOMBASI
Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım Icon_minitimeSalı Tem. 29, 2008 10:06 am tarafından romeoemin

» HitLerin kaTletDiği YaHudiLer..
Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım Icon_minitimePtsi Tem. 28, 2008 2:53 pm tarafından romeoemin

» 28 temmuz 2008 itibiriyle
Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım Icon_minitimePtsi Tem. 28, 2008 2:49 pm tarafından romeoemin

» Barış Manço
Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım Icon_minitimePtsi Tem. 28, 2008 11:40 am tarafından ultra_cemil

» Hayko Cepkin
Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım Icon_minitimePtsi Tem. 28, 2008 11:37 am tarafından ultra_cemil

» Maria Sharapova
Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım Icon_minitimePtsi Tem. 28, 2008 11:36 am tarafından ultra_cemil

» Avril Lavigne Süper
Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım Icon_minitimePtsi Tem. 28, 2008 11:36 am tarafından ultra_cemil

» ağlayan unluler gecidi
Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım Icon_minitimePtsi Tem. 28, 2008 11:34 am tarafından ultra_cemil

Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
romeoemin
Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım I_vote_lcapTeam Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım I_voting_barTeam Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım I_vote_rcap 
ultra_cemil
Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım I_vote_lcapTeam Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım I_voting_barTeam Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım I_vote_rcap 
hacettepeli
Administrator
serkan
ibrahim63
By_korkmaz
EmiR
Kimler hatta?
Toplam 2 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 2 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 137 kişi Ptsi Kas. 18, 2024 4:52 pm tarihinde online oldu.
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim
Istatistikler
Toplam 16 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: micronet

Kullanıcılarımız toplam 777 mesaj attılar bunda 667 konu

Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım

YazarMesaj
hacettepeli
co admin
co admin
hacettepeli

Erkek Mesaj Sayısı : 112
İş/Hobiler : soru çözmek
Lakap : öss canavarı

Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım Empty
MesajKonu: Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım   Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım Icon_minitimeCuma Tem. 11, 2008 11:54 am

Bugüne kadar başta PcAnywhere, PC-DUO32, Radmin, Windows uzak masaüstü olmak üzere birçok program uyguLandı...tabii ki sabit ip'si olan bilgisayarlara başlanmak için. Ama değişken ip'si olan bilgisayarlara başlanmak her zaman uzmanlık ister.
Ip ile uğraşmadan kullanabileceğin basit bir Remote program.

Kurulum bittiğinde bir pencere gelecek sol tarafta sizin id ve şifreniz olacak, sağ tarafta bağlanacağız kişinin id sini kendisinden öğrenip yazacaksınız.
Bağlan a tıklayın. Sonra şifreyi soracak onu da arkadaşınızdan almış olacaksınız. Yani siz id nizi ve şifrenizi vermeden kimse baglanamaz. Yüksek güvenlikli ve bütün transferler şifrelenmiş bir şekilde yapılıyor. Çok güvenli yani. Şifreyi girip log on dedikten sonra gelen pencere arkadaşınızın masaüstüdür. Aynen sizin makinanız gibi kullanabileceksiniz.

Bağlanırken alttaki seçeneklerden ilki remote support modu uzaktan destek modudur. Siz bağlandığınız Kişinin bilgisayarını görürsünüz ve kontrol edersiniz.

Presantation mode: Karşıda bağlandığınız kişi sizin bilgisayar ekraninizi gorur fakat kullanmaz sadece sunum amaclıdır.

File transfer modu : Aynen windows explorer gibi bir pencerede solda sizin dosyalar sağda karsi taraf kolayca istediğiniz dosya transferini yapabilirsiniz.

Burada şunu soracağınızdan eminim. Peki bağlanırken karşı tarafa verdiğimiz şifreyi nasıl değiştirebiliriz? Çok kolay. Programı kapatıp a.tığınızda ID numaranız sürekli sabit kalır ama program hemen yeni bir Şifre Üretir. Yani her açılışta yeni bir Şifre.
Bu arada program, uzak bağlantı yapılacak her iki bilgisayarda kurulu olmalı ve internet bağlantısı da hazır olmalıdır.

Önce kurulumu Şöyle;
İndirdiğiniz Rar dosyasından TeamWiever By Mh Orhan.exe dosyasını masaüstüne çıkartın
Üzerinde Çift tıklayın ve aşağıdaki ilk kurulum ekranına gelin

Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım Team1vo8
Next e basın

Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım Resim2
I accept the thermsin the licensa Agrement" i işaretleyin
Next e basın

Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım Resim3

Install Team Viewer işaretli olacak
Next e basın

Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım Resim4

Start Teamviewer automaticaly with Windows İşaretli olmayacak
Aksi halde program Bilgisayarıınızın her açılışında çalışır
Şifre girmeden Next e basın (Böylece her kullandığınızda değişik şifreniz olur)

Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım Resim5

Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım Resim6

Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım Resim7

Son olarak Finish e basın

Program açılacaktır ve bu pencere karşınıza gelecektir;

Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım Resim8

Ekrandaki Şifrelerin benzerleri arkadaşınızın bilgisayarında da olacaktır
Şifreleri Öğrenip onun bilgisayarını kontrol edebilir, Şifrenizi gönderip bilgisayarınızı kontrol etmesine izin verebilirsiniz.

Kontrol esnasında karşınızda böyle bir ekran olur ve fare kontrolü sizde olur

Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım Resim9
http://rs55.rapidshare.com/files/101182957/TeamViewerUploadedByM.H.Orhan.rar

Önemli Uyarı:
Program bazen kısayolundan çalıştırmak istediğinizde yanıt vermeyebiliyor
çözümü şu Görev yöneticisini açın ve işlemler menüsünden teamwieverhost.exe nin çalışmasını durdurun.
Yada Çalıştır dan services.msc çalıştırın Burada TeamvieverHost u bulun ve hizmeti elle yepın

Team Wiever Tr (Uzaktan yardım) Resimli Anlatım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-